PRAVNO OBVESTILO

PREDMET PRAVNEGA OBVESTILA

Predmet pravnega obvestila je spletna stran www.eu-safety.si
Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče.
Prosimo, da pred uporabo te strani preberete te pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, je uporaba spletne strani prepovedana.

UPORABA SPLETNE STRANI

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.eu-safety.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.
Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

AVTORSKE PRAVICE

Vse kar se nahaja na spletni strani podjetja EU SAFETY d.o.o., kot so slike, ilustracije, audio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva so zaščitena z avtorskimi pravicami podjetja EU SAFETY d.o.o. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distributiranje, ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakorkoli uporabiti gradiva brez pisnega dovoljenja avtorja – podjetja EU SAFETY d.o.o.
Uporabnik, ki ravna v nasprotju z navedenimi določbami, kazensko, odškodninsko in drugače, odgovarja za posledice.
Copyright © EU SAFETY d.o.o. Vse pravice pridržane.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

EU SAFETY d.o.o., ne odgovarja za uporabo spletne strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Spletna stran www.eu-safety.si je bila ustvarjena z namenom omogočiti splošno informacijo o podjetju EU SAFETY d.o.o. Vsebine spletnih strani www.eu-safety.si so zgolj informativnega značaja in niso zavezujoče. Spletno stran www.eu-safety.si uporabljate na lastno odgovornost. EU SAFETY d.o.o. ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.
EU SAFETY d.o.o. se bo trudila zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. EU SAFETY d.o.o. lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb. Spletna stran je oblikovana tako, da omogoča povezave tudi na druge spletne strani.
EU SAFETY d.o.o. ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko podjetje EU SAFETY d.o.o. analizira neosebne podatke v zvezi z uporabo te spletne strani.